Beste Pieter,

Het heeft tijd in beslag genomen of ik op je reactie zou reageren of niet.
De vele open vragen laten me geen andere keuze.

Ik lees in je reactie dat de gemeente erg begaan is met bosbeheer, prima als dat is. Zoiets vind ik heel erg positief zelfs! Zowel voor de gemeente, zijn reputatie, alsook voor de bevolking.

Waarom moest het dan zover gekomen dat er een actiecomité is opgericht door de bevolking om het bosbeheer te ondersteunen en te behouden?
Waarom werd er niet onmiddellijk een halt geroepen aan het adres van Mhr Moors om dit recreatiegebied om te zetten naar eigen persoonlijk recreatiegebied waar de plaatselijke bevolking niets aan heeft buiten heel veel overlast?
Waarom krijgt natuur plotseling een politieke kleur waar het eigenlijk gewoon natuur wil zijn zoals het altijd is geweest?
Waarom stapt Limburg Landschap VZW in het bootje van eigen profijt -verwijzende naar het bedrag van 350.00€ in hun voordeel- waar je meent dat de gemeente erg begaan is met groenbehoud en bosbouw?

Ik ben zo vrij geweest om jullie klimaatplan van de stad Bilzen te raadplegen zoals je zelf voorstelt.
Hoezo is het project Moorskeshoeve niet tijdens jullie vergadering naar de punten verwezen beschreven volgens jullie bosbeheerplan die haaks staan op zijn plannen? Buiten de naam recreatiegebied loopt er helemaal niets evenwijdig i.v.m. natuurbehoud en de groenhouding van de stad Bilzen!

Ik wil je best geloven maar alles wijst naar een andere evaluatie dan dewelke je aanhaalt.

Als je eigen mening alsook je politieke kleur strookt met deze van het actiecomité,die trouwens geen politieke kleur heeft, dan zou ik me eensgezind maken met dit actiecomité. Me er 100 procent voor inzetten dat die hoeve er NIET komt. Er zijn genoeg opties voor Moorskeshoeve i.p.v. de stijfkoppige vergelijkbare houding van “Mhr Trump” aan te nemen.

P. AlonsoReact